Espoon Teollisuuspalvelu Oy – yrityksen esittely

Espoon Teollisuuspalvelu Oy on perustettu vuonna 2011. Yritys sai uuden omistajan 2018 kesällä ja on toiminut siitä asti Simeri Oy:n tytäryhtiönä. Yritysoston yhteydessä asetettiin tavoitteeksi tehdä Espoon Teollisuuspalvelusta täyden palvelun talo ammattitaitoisella asiakaspalvelulla. Tavoitteenamme on palvella asiakasta monimuotoisesti ja tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaan ongelmiin.

Espoon Teollisuuspalvelun tarjontaan kuuluu laaja kirjo hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita, työkaluja ja tarvikkeita sekä hydrauliikkaletkujen valmistusta. Yritys on toiminut alusta asti Parker Hannifin tuotteiden jälleenmyyjänä. ”Meille on olennaista pystyä takaamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja kestävät tuotteet”, kommentoi ETP. Espoon Teollisuuspalvelu on myös Parkerin sertifioima letkunvalmistaja. Sertifikaatti oikeuttaa tekemään hydrauliikkaletkuja myös vaativimmille laitevalmistajille.

Henkilökuntaa unohtamatta

Espoon Teollisuuspalvelussa työskentelee ammattitaitoista henkilökuntaa. ”Meille on tärkeää, että asiakkaan kokemus on loistava kanssamme. Otamme palautteen vastaan ja kuuntelemme asiakasta”, kommentoi ETP. Tervetuloa kokemaan hyvää palvelua ja löytämään korkealaatuisia tuotteita meidän myymälästämme. Työntekijämme Ville ja Henri ottavat sinut iloisesti vastaan!

 

Espoon teollisuuspalvelu Espoon Teollisuuspalvelu

TIETOSUOJASELOSTE
  •