Espoon Teollisuuspalvelu- Uudet toimitilat

Espoon Teollisuuspalvelu (ETP) muutti kuukausi sitten uusiin toimitiloihin osoitteeseen Juvankartanontie 15, 02920, Espoo. Uudet tilat tuntuvat valoisilta ja vaikutus myyntiin on ollut positiivinen. Henrin ja Villen mukaan yrityksen tulevaisuus näyttää kirkkaalta.

Muutto sujui odotettua paremmin

Muutto vanhasta myymälästä uuteen sujui todella hyvin. ”Paljon hommaahan tässä on ollut, mutta ei mitään ongelmia”, kommentoi Henri. Itse muutto hoitui jopa odotettua nopeammin mutta myymälän kokoaminen on ollut hitaampaa. Se kertoo kattavasta valikoimasta ja tarkasta silmästä myymäläsuunnittelun kanssa.

Uudet toimitilat

Tilat ovat tyylikkäät, valoisat ja avarammat kuin vanhalla toimipisteellä. ”Hyllymetrejä on nyt myös paljon enemmän. Se on todella positiivista”, Ville kertoo. ”Koneiden ja tuotteiden uusiin paikkoihin pitää vielä tottua, mutta hyvin sujuu!”, Henri mainistee. Myös asiakkaat ovat kehuneet uuden myymälän avaruutta ja tyylikkyyttä.

Espoon Teollisuuspalvelu :n tulevaisuus näyttää yhtä valoisalta kuin uudet toimitilat. Simeri Oy:n kanssa saman katon alla operointi lisää heräteostoksia sekä myyntiä puolin ja toisin. Nyt ETP:n asiakkaat löytävät Simerin henkilönostin- ja huoltopalvelut ja toisin päin.

Tervetuloa!

Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan uusiin tiloihin tai vaikka kahville nyt kun kahvikonekin on asennettu!

TIETOSUOJASELOSTE
  •